dimecres, 12 de setembre del 2012

“El 15 de Setembre, ens anem A Madrid”

Per unanimitat dels col·lectius integrants, La Plataforma ha decidit donar suport la convocatòria de marxa “a Madrid” del pròxim 15 de setembre. Sota la denominació de Cimera Social, més de 150 col·lectius de tot l'estat han organitzat un acte de protesta contra les retallades socials que estem sofrint. Així mateix es vol exigir al Govern un referèndum on la ciutadania puga manifestar la seua postura. La iniciativa sorgeix després de l'evidència que les mesures adoptades gens tenen a veure amb cap proposta preelectoral. Considerem doncs, que fa falta una resposta col·lectiva i contundent a aquestes polítiques que estan arruïnant l'estat espanyol.



Creiem que existeixen molts motius per a anar a Madrid . Ja és possible veure a Xàtiva molta gent buscant menjar en els contenidors i són moltes les famílies que no podran pagar els llibres ni el menjador dels seus fills aquest curs.Alguns pensionistes eviten prendre la seua medicació perquè no els arriba la paga a fi de mes. No es veuen per cap  part polítiques encaminades a crear ocupació, mentre que les prestacions s'esgoten deixant a les famílies en la misèria. La pobresa està cridant a les nostres portes i cap poderós fa
res per solventar-ho. No és just pagar tants impostos en canvi de tan poc, perquè aquesta crisi no és culpa nostra i els culpables no es fan responsables mentre s'aprofundeix en els mateixos errors.



Per aquestes i moltes altres raons, LA PLATAFORMA MARXA A MADRID.





Animem a tots els veïns i veïnes de La Costera i La Canal a prendre part en aquesta marxa. Cal superar la por, la resignació i l'apatia que ens converteix en una massa aborrallonada i submissa. Cal exigir polítiques per a les persones i no per als bancs. Cal assumir la responsabilitat individual i col·lectiva sense esperar que uns altres resolguin els nostres problemes.



Per això convidem a totes les persones que vulguen transformar el seu descoratjament i falta d'esperances a participar en aquesta MARXA A MADRID, el pròxim 15 de setembre, dissabte, amb anada i tornada el mateix dia.



La marxa pot fer-se per mitjans propis, arribant a Madrid abans de migdia per a l'acte central en la Plaça de Colón a les 12 hores, o bé mitjançant els diversos serveis d'autobusos a preu simbòlic que diferents organitzacions han previst.



En breu informarem dels telèfons per a reservar una plaça, a preu simbòlic, en els diferents autobusos que partiran cap a Madrid des de Xàtiva.


Plataforma en Defensa dels Serveis Públics de La Costera i La

Canal -Àrea de Comunicació-












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada