dilluns, 26 de setembre de 2011

La PLATAFORMA CONTRA LA CRISI I LES RETALLADES DE XÀTIVA reprén la seua activitat

Després de l’estiu, aquesta setmana s’ha tornat a reunir la Plataforma contra la crisi i les retallades de Xàtiva, que agrupa a diferents col·lectius, associacions i també altra gent a títol individual.

En aquesta primera reunió, tot i no haver fixat cap data per la convocatòria de mobilitzacions al carrer, s’ha acordat continuar treballant en les línies marcades per l’acord de mínims de la plataforma, tal i com hem fet des del passat mes d’abril, quan començàrem a reunir-nos a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva. Els tres eixos en què pretenem aprofundir i articular el nostre treball són:

* La lluita per la democràcia participativa

* La lluita contra la corrupció política

* La lluita per fer front a les conseqüències de la crisi econòmica i les retallades socials 
que aquesta crisi està provocant.

D’altra banda, també s’hem fixat com objectiu, prendre contacte i coordinar-nos amb altres entitats i plataformes que a nivell local o comarcal i en un àmbit concret, treballen per una Xàtiva més digna i participativa.

La plataforma tornem amb l’ànim renovat i amb tota la il·lusió continuar treballant en la denúncia dels abusos i les retallades que patim, i al mateix temps plantejar alternatives que permeten a la ciutadania ser més protagonista de les decisions. És per això que llencem un crit a tota la ciutadania xativina, a prendre la paraula, a exigir, a denunciar, a proposar, i a participar.

xativacontralacrisi@gmail.com

1 comentari:

 1. El Dijous 17N a les 18h, la CNT la costera-la vall d'albaida és concentrara davant les portes de l'ajuntament de Xàtiva. Ja que ens apropem al 20N, no volem deixar enrere les jornades de lluita cap a la vaga general, no volem acudir a les urnes per a mendigar el que es nostre, no volem delegar amb ningú la nostra vida. Ho tenim ben clar que mane qui mane sempre ens toca pagar a la classe treballadora, sempre ens retallaran a nosaltres i sempre reprimiran als de sempre.

  SI NINGÚ TREBALLA PER TU, QUE NINGÚ DECIDISCA PER TU.
  AMB LA CLASSE TREBALLADORA NO ES JUGA.

  ABSTENCIÓ ACTIVA CAP A LA VAGA GENERAL.

  http://cntlacosteralavall.blogspot.com/

  ResponElimina