dilluns, 13 de juny del 2011

SI EL POBLE NO LLUITA ELS POLÍTICS NO ESCOLTEN!

Com a primera entrada del bloc ací vos deixem el text que utilitzarem per a convocar la concentració que tingué lloc aquest dissabte en la constitució de la nova corporació de l'ajuntament de Xàtiva, més avall trobareu algunes fotos, i podeu deixar la vostra opinió a l'apartat de comentaris.

Aquest dijous proper recordeu que ens veiem un altre cop a la porta de l'ajuntament a l'hora de sempre. Salut i a continuar endavant.


La Plataforma Xàtiva contra la crisi i les retallades, convoca a tota la ciutadania de Xàtiva, a una concentració el proper dissabte 11 de juny a les 11h, davant l'Ajuntament de Xàtiva.

El dissabte es constitueix el nou Ajuntament, i la ciutadania hem decidit ser-hi presents. Hem d'estar totes: les dones, les treballadores, les aturades, les pensionistes, les joves, artistes, intel·lectuals, músics... Per què volem que se'ns escolte; per què ja estem fartes que els qui governen ho facen d'esquenes al poble; per què ja estem fartes que decidesquen per nosaltres; per què estem molt fartes de formes de governar despòtiques i humiliants; per ja estem fartes de que la corrupció quede impune!

Cal que transformem la indignació en acció, i per això hem de ser moltes.

BAIXA A LA PLAÇA I PARTICIPA, FEM QUE L'AJUNTAMENT SIGA VERTADERAMENT LA CASA DEL POBLE!


més info: xativacontralacrisi@gmail.com

Segueix-nos al facebook
Plataforma contra la crisi i les retallades Xàtiva

o al Twitter @plataformaxtv












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada